We are hiring an Office Manager! - Aqua for All

We are hiring an Office Manager!

Published: 8th September 2020

We are an internationally oriented organisation and primarily communicate in English. For this vacancy however it is necessary to speak, understand and write the Dutch language fluently.

 

Ons team is op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet met talent voor organisatie, in de functie van:

 

Office Manager (24 uur)

 

Als Office Manager ben je een echte verbinder en de spin in het web van de organisatie. Je bent verantwoordelijk  voor de organisatorische, administratieve en secretariële ondersteuning van de directie en het Aqua for All team. Geen dag is hetzelfde. Je ondersteunt de directeur en het team bestaande uit zo’n 23 enthousiaste collega’s op allerlei gebieden.

De Office Manager rapporteert aan de Operationele Manager en werkt nauw samen met de andere leden van het team. 

Taken en verantwoordelijkheden

Organisatorische & administratieve ondersteuning

  • Biedt administratieve en procedurele ondersteuning bij de uitvoering van besluiten en zorgt voor de voorbereiding en benodigde informatie;
  • Bereidt vergaderingen van de directeur voor – in het bijzonder het Regionale Programma Overleg – en verricht voorbereidend werk voor de agenda, presentaties, werkt benodigde stukken en presentaties uit, etc;
  • Verricht diverse (inhoudelijke) werkzaamheden voor het programmateam met betrekking tot de voorbereiding, uitvoering en afronding van projecten;
  • Verricht secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van de directeur en het team zoals de behandeling van (digitale) post, agendabeheer van de directeur, de organisatie van de Raad van Toezicht vergaderingen, de (voor)bereiding van notities en notulen, het regelen van reizen en visa, etc.

Wil je reageren op deze vacature? Stuur je CV met een motivatie brief naar:

Marleen Hasselerharm, Operational Manager: m.hasselerharm@aquaforall.org

Meer informatie over Aqua for All en deze vacature vind je hier

Ons kantoor bevindt zich in Den Haag aan het Spaarneplein, maar ons team werkt over het algemeen thuis en in incidentele gevallen op kantoor.